Overslaan naar content

Medior Scrum Master

  • Amsterdam, Nederland

Functieomschrijving

het tribers dna

Bij Tribers geloven we dat iedereen een aanjager van innovatie kan zijn, mits ze daarvoor de ruimte krijgen. Agile is meer dan het leiden van een goede retrospective, het is de sleutel tot het activeren van een mentaliteit van constante vernieuwing. Met deze overtuiging brengen we teams en organisaties samen richting een duidelijk, gedeeld doel. Zo versnellen we samen innovatie!

innovatie versnellen op een manier die je nog nooit hebt gezien

We zijn zelf een jonge, dynamische organisatie, gedreven door onze passie om innovatiekracht te ontketenen. En we groeien snel - daarvoor hebben we jou nodig! Niet alleen voor boeiende projecten bij onze klanten, maar ook om samen met ons aan de toekomst van Tribers te bouwen. Naast je rol als Scrum Master of Agile Coach bij onze klanten, krijg je de kans om je talenten verder te ontdekken en te ontwikkelen door interne rollen op te pakken.

een veelheid aan rollen en verantwoordelijkheden

Of je nu uitblinkt in sales, een wizkid bent op LinkedIn, of onze volgende klantenevenementen organiseert - bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om te proberen en te leren. Misschien host je wel één van onze Tribe Talks, schrijf je blogs, of zit je de volgende keer aan de andere kant van de "sollicitatietafel".

waarom kiezen voor Tribers?

Theoretisch kunnen we het hebben over marktconform salaris, een auto en een goed pensioen. En ja, dat krijg je! Maar het echte plezier zit in de praktijk! Lees hieronder waarom jouw toekomstige collega's het zo leuk vinden om een Triber te zijn:

verwachtingen van een medior scrum master

Bij ons neem je verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Dit doe je door zelf trainingen te selecteren, zelfstandig jouw opdracht in te vullen én aan de Tribers te bouwen. Heb jij een goed idee? Droom je van het ondernemerschap? Dan heb je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van jouw eigen Tribe en gaan we graag samen het avontuur aan. Jouw pad? Dat heb je zelf in de hand.

de cultuur

Bij Tribers willen we niets liever dan dat jij je 100% thuis voelt. Een plek waar jij je op je gemak voelt. Waar ruimte zorgt voor creativiteit. Bij ons neem je verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Dit doe je door zelf trainingen te selecteren, zelfstandig jouw opdracht in te vullen én aan de Tribers te bouwen. Heb jij een goed idee? Droom je van het ondernemerschap? Dan heb je de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van jouw eigen Tribe en gaan we graag samen het avontuur aan. Jouw pad? Dat heb je zelf in de hand.

Vereisten

dit ben jij:

  • Je wil Agile activeren bij A-merken, zoals Ahold, HEMA, Essent, KLM, Holland Casino, PostNL en ABN AMRO
  • Je kent de klappen van de zweep en hebt meer dan een jaar relevante werkervaring als Scrum Master of Agile Coach
  • Je hebt met veel enthousiasme meerdere teams begeleid
  • Je bent ondernemend en wil meebouwen aan ons bedrijf
  • Je hebt een Agile-gerelateerde certificering, zoals PSM, PSPO, SAFe.
  • Je hebt ervaring met actuele en relevante onderwerpen in de markt, zoals Design Thinking en Lean Startup
  • Je hebt minimaal HBO-denkniveau
  • Je bent full-time beschikbaar

of

Apply with Indeed onbeschikbaar